Sprookjesparade, 4-6 jaar (uitverkocht)

4 oktober 2020, van 10:15 tot 13:00 | Bibliotheek Neude

Kosten: Lid € 7,50 / niet lid € 15,00

Er was eens… Lang lang geleden ... In een land hier ver vandaan … Wie kent ze niet? De zinnen waarmee sprookjes je naar verre oorden en tijden brengen. Tijdens de Sprookjesparade ga je op reis door de bieb. Onderweg kom je veel verhalen tegen!

Je begint met de theatervoorstelling ‘Aladdin’ door Koekla. Dan ga je op sprookjestocht, en onderweg verzamel je figuren op je kaart en maak je een toverstok waarmee je de prinses wakker kan maken …

I.s.m. De Utrechtse Kinderboekwinkel.

Heb je trek gekregen tijdens je sprookjestocht? Dan kun je Klein Duimpjes’ spoor volgen naar het heerlijkste snoephuisje van Hans en Grietje.

  • Eerste ronde start van 10.15 tot 11.45 uur. Inloop vanaf 10 uur.
  • Tweede ronde om 11.30 uur tot 13.00 uur. Inloop vanaf 11.15 uur.

Over de voorstelling Aladdin van Koekla

Aladdin is een spannend en wondermooi sprookje uit duizend-en-een-nacht vol magie en humor, in een modern jasje. In een kleurrijk decor met animatie voert het prachtige poppenspel je mee naar een wereld van Oosterse steden, woestijnen en paleizen.

Moes droomt ervan om prins te zijn en om iedereen in zijn land gelukkig te maken. Op een dag klopt er een man aan, die beweert zijn oom te zijn en wensen te kunnen vervullen. Hij neemt Aladdin mee op een vliegend tapijt naar het verre Oosten. Een spannend avontuur begint waarbij Aladdin samen met de Djinn en de prinses alles op alles moet zetten om de wonderlamp te vinden en Djafar de tovenaar te verslaan. 


Met dank aan:

  • De Utrechtse Kinderboekwinkel