Talentenfluisteraar 8+ (afgelast)

8 november 2020, van 13:30 tot 17:00 | De Bibliotheek Neude | Afdeling Jeugd 8-12

Kosten: Lid: € 2,50 / Niet-lid: € 3,50

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Kindertalentenfluisteraar Guerlain Stokkel gaat met kinderen in gesprek over talenten. Over wat je goed kan, waar je in uitblinkt en waar je blij van wordt. Soms zijn het talenten waarvan je kind niet eens weet dat íe ze heeft. De één op één gesprekken duren 20 minuten.

Zo werkt het

Een talentengesprek duurt ongeveer 20-30 minuten. Je kunt je van te voren aanmelden. 

Tijdens dit gesprek leert je kind oude en nieuwe talenten van zichzelf kennen. Deze talenten neemt hij/zij mee in een prachtig overzicht. Zo realiseert je kind zich op ieder moment weer wie hij in de kern is. Hoe mooi is dat om op jonge leeftijd al zo bewust te zijn van je eigen talenten?

Ontmoet jouw Kindertalentenfluisteraar

Mijn naam is Guerlain Stokkel (1983). Ik ben Kinder Kracht Coach bij Talent voor Geluk. Daar leer ik kinderen grip op hun leven te hebben door hun zelfvertrouwen te vergroten. Kindertalentenfluisteraar is een van de manieren waarop ik het doe. Het is zo ontzettend fijn om te zien dat kinderen zichzelf op een nieuwe manier leren kennen. Doordat er even helemaal de focus gelegd wordt op alles wat goed gaat, wat ze goed kunnen en wat ze fijn vinden, groeit hun zelfvertrouwen.


In samenwerking met: