Tekenen in de bieb

5 augustus 2020, van 15:00 tot 17:00 | Bibliotheek Neude - Atelier | 6+

Kosten: gratis - wel reserveren

Gekke beestjes die stiekem best wel lijken op mensen. Draken, eenhoorns, superhelden of zomaar iets uit de natuur. Wat wil jij leren tekenen?

Deze week teken je een waterschildpad met Aida

Elke week geeft een andere tekenaar les: Marije, Jeroen, Aida of Katie. Bekijk ook alvast onze tekenvlogs online.

Coronarichtlijnen

In verband met het coronavirus gelden er speciale richtlijnen als je naar de bibliotheek komt om materialen te lenen of een activiteit te bezoeken. Lees hier alles over de richtlijnen.

Alvast een voorproefje voor deze keer

Aida leert je in 6 stappen een leuke schildpad🐢 te tekenen. Toe aan een grotere uitdaging? Kom dan naar Tekenen in de bieb op 5 augustus en leer hoe je een moeilijkere waterschildpad tekent!