Tekenen in de bieb

29 juli 2020, van 15:00 tot 17:00 | Bibliotheek Neude - Atelier | 6+

Kosten: gratis - wel reserveren

Gekke beestjes die stiekem best wel lijken op mensen. Draken, eenhoorns, superhelden of zomaar iets uit de natuur. Wat wil jij leren tekenen?

Deze week teken je een wolkenkrabber met Marije

Elke week geeft een andere tekenaar les: Marije, Jeroen, Aida of Katie. Bekijk ook alvast onze tekenvlogs online.

Coronarichtlijnen

In verband met het coronavirus gelden er speciale richtlijnen als je naar de bibliotheek komt om materialen te lenen of een activiteit te bezoeken. Lees hier alles over de richtlijnen.

Wolkenkrabbers

Sally Spray

Hoe kun je gebouwen zo hoog bouwen, dat ze blijven staan? Lees over de geschiedenis, het ontwerp en vooral de bouw van elf bekende wolkenkrabbers over de hele wereld. Met kleine kleurenillustraties en...

Bekijk dit boek