Jeugdtheater: De draad van Alexander (6+)

3 januari 2021, van 14:00 tot 14:45 | Bibliotheek Neude | Theater

Kosten: € 6 lid / € 12 niet-lid

De jonge Alexander kan met zijn handen alles maken waar hij over droomt. Een fiets, een monster, een gek dier...zelfs een circus. Toch mist er iets... hoe kon hij iets maken dat leefde...?

Deze voorstelling is gebaseerd op het boek van Sieb Posthuma over zijn favoriete kunstenaar Alexander Calder. Tijdens de voorstelling maak je samen met acteur Ton Meijer zelf een mobile (waarmee Calder internationaal doorbrak).

Er is deze middag ook een leuke workshop in het lab die aansluit bij deze voorstelling.

Calder

Sieb Posthuma

Alexander maakt van ijzerdraad een danseres en een gevaarlijk monster. Maar hoe laat hij deze figuren bewegen? Prentenboek met paginagrote kleurenafbeeldingen, naar het werk van de kunstenaar Alexander...

Bekijk dit boek