Theater in een dag: Brieven aan Doornroosje

28 juli 2020, van 09:00 tot 14:30 | De Bibliotheek Neude | Grote hal

Kosten: € 30 lid / € 55 niet-lid  | 6-12 jaar

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

In één dag een hele theatervoorstelling maken én presenteren aan je familie en vrienden? Dat kan. Doe mee aan de workshop ‘Brieven aan Doornroosje', naar het boek van Toon Tellegen. 

 Als Doornroosje negenennegentig jaar slaapt besluit de prins op weg te gaan. Er staat hem onderweg van alles te wachten. Onderweg schrijft hij haar iedere dag een brief over de vreemde avonturen die hij onderweg beleeft en wat hij denkt en voelt. 

Samen met theatermakers Bente van Arkel en Jesse van Delft van de Theaterschool Utrecht maak je de voorstelling. Vergeet je eigen toeschouwers niet. Want om 14.00 uur speel je een voorstelling voor een klein publiek (op 1,5 m afstand) in het Theater van de bieb. Waarschijnlijk kan iedere deelnemer één persoon uitnodigen. Ga met ons mee op avontuur tijdens de theaterdag! Neem je eigen lunch mee, wij zorgen voor limonade en fruit. Vragen? Neem contact op met klantenservice@bibliotheekutrecht.nl

Coronarichtlijnen

In verband met het coronavirus gelden er speciale richtlijnen als je naar de bibliotheek komt om materialen te lenen of een activiteit te bezoeken. Lees hier alles over de richtlijnen.