Verdwaal in Het oneindige verhaal door Het Filiaal theatermakers

8 november 2023 t/m 3 januari 2024 | Bibliotheek Neude - Kijkkast (1e etage kids 8-12 jaar)

Kosten: Gratis, tijdens openingstijden

Het Filiaal theatermakers speelt de hele kerstvakantie in Stadsschouwburg Utrecht de voorstelling The Neverending Story - Het Oneindige Verhaal - naar het boek van Michael Ende. Het boek kun je uiteraard ook lenen in de bieb, kun je meteen deze tentoonstelling bekijken!

De tentoonstelling geeft een inkijkje in het ontwerpproces van een theatervoorstelling. Er zijn mooie ontwerpen van de makers van o.a. het decor, de poppen, de kostuums en bladmuziek met aantekeningen van de componist. Kom kijken en verdwaal alvast in Het Oneindige Verhaal!

Het Filiaal uit Utrecht maakt jeugdtheater. In de familievoorstellingen integreren ze met humor en liefdevolle precisie spel, livemuziek, dans, zang, gebarentaal en (video)beelden. En dat doen ze op zo'n manier dat er voor volwassenen net zo veel te genieten valt als voor kinderen. Ze spelen in grote en kleine theaterzalen, op bijzondere (buiten)locaties en voor kleuters ook op scholen.

Tip: op zaterdag 16 december is de workshop Fantasiewezens maken met Het Filiaal theatermakers, reserveer hier je plek.


Leen het boek bij de Bieb:

  • Michael Ende Het oneindige verhaal

    De angstige, eenzame Bastiaan belandt via een oud boek in het mooie, maar vreemde land Fantásië. Door de gevaarlijke avonturen die hij er beleeft, leert...

    Gedrukt boek