Verhaalatelier (3-6 jaar): De Stip (uitverkocht)

10 oktober 2021, van 11:00 tot 12:00 | & 13:00 - 14:00 | Bibliotheek Neude | Atelier

Kosten: € 5 lid / € 10 niet lid (kind en 1 begeleider gratis)

Floor denkt dat ze niet kan tekenen, maar als de juf haar leert beginnen met een stip, merkt ze dat ze veel meer kan dan ze dacht. Kom luisteren naar de klassieker ‘De Stip’ van Peter Reynolds en ga daarna zelf aan de slag in stippentaal. Of kies jij voor lijnen? Je mag je uitleven op een wit schort, en het kleurrijke resultaat mee naar huis nemen.

Het Verhaalatelier gaat ein-de-lijk van start in het Atelier in Bibliotheek Neude. Na afloop staat er limonade voor je klaar. Reserveer je kaartje voor het tijdstip 11.00 tot 12.00 uur of van 13.00 tot 14.00 uur.

Let op: uitverkocht!

Bekijk hier alle Verhaalateliers