Verhaalatelier: Paultje en het paarse krijtje (3-6 jaar)

8 mei 2022, van 11:00 tot 12:00 | &13:00 - 14:00 uur | Bibliotheek Neude | Atelier

Kosten: € 5 lid / € 10 niet-lid (+ 1 begeleider gratis)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ontdek bij het verhaalatelier iedere maand een bijzonder prentenboek. Na het voorlezen ga je lekker knutselen. In dit verhaalatelier staat de klassieker ‘Paultje en het paarse krijtje’ centraal. Het boek, vertaald door Annie M.G. Schmidt, blijft ieders fantasie prikkelen!

Paultje besluit op een avond een wandeling in de maneschijn te maken. Maar er is geen maan en Paultje heeft een maan nodig om in de maneschijn te wandelen, dus tekent Paultje een maan. Hij heeft ook iets nodig om op te wandelen, dus tekent hij een weg. Verder en verder reist Paultje, totdat hij zo moe is en zo naar zijn bed verlangt. Maar waar is nu ook alweer zijn slaapkamerraam...  

In dit verhaalatelier stappen we zelf in Paultjes verhaal en gaan we na het voorlezen lekker knutselen. We helpen Paultje een fijn huis te vinden. Paars is onze kleur vandaag. We tekenen in lijn en draad. En jij krijgt de hoofdrol. Fantaseer je mee? 

  • Let op: het verhaalatelier van 11.00 - 12.00 uur is uitverkocht, er zijn nog kaarten voor het verhaalatelier om 13.00 uur: