Waar is Wally?

4 juli 2020, van 12:00 tot 16:50 | De Bibliotheek Neude

Kosten: lid € 12,50,- / niet lid € 15,- (per team) | vanaf 6 jaar

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ken je Wally uit de bekende zoekboeken Waar is Wally? Op 4 juli kun je Wally in het echt ontmoeten, in en rond de Neude. Maar er is niet één Wally, er zijn er maar liefst acht. Elke Wally is natuurlijk te herkennen aan het rood-wit-gestreepte shirt en de muts, maar verder zijn ze allemaal verschillend. Meld je team aan en kom er als eerste achter waar én wie de Wally’s zijn. 

Meld je aan

Meld je team aan en zorg dat jullie als eerste alle Wally's hebben gevonden. Stel de juiste vragen en kom achter het lievelingseten van de ene Wally, de hobby van de andere en het lievelingsdier van de derde. Elke Wally heeft een hint bij zich zodat je weet naar welke informatie je op zoek moet. Let op: Wally kan alleen maar ja of nee zeggen! Dan nog even op de foto en door naar de volgende. Het team dat binnen de snelste tijd foto’s en de juiste informatie van elke Wally heeft, wint.

Let op: je hebt een digitale fotocamera of telefoon met camera nodig bij deze activiteit!

Coronarichtlijnen

In verband met het coronavirus gelden er speciale richtlijnen als je naar de bibliotheek komt om materialen te lenen of een activiteit te bezoeken. Lees hier alles over de richtlijnen.