YALFU x Bieb Writers Masterclass met Pamela Sharon (14+)

25 september 2021, van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Neude | Stadstudiehuis

Kosten: gratis voor leden / € 5 niet-lid | 14+ jaar

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ben jij een schrijver in de dop en wil je de fijne kneepjes van het vak leren? Of ben je juist al een heel geoefende schrijver die het leuk vindt zijn schrijfkunsten naar een ander level te tillen? Dan wil jij bij de Writers Masterclass van Pamela Sharon zijn!

Ben jij een schrijver in de dop en wil je de fijne kneepjes van het vak leren? Of ben je juist al een heel geoefende schrijver die het leuk vindt zijn schrijfkunsten naar een ander level te tillen? Dan wil jij bij de Writers Masterclass van Pamela Sharon zijn!Pamela Sharon komt naar de Bibliotheek Utrecht voor een speciale Young Adult Writers Masterclass. Je kent Pamela van haar debuut De geur van groen, waarmee ze in 2020 genomineerd was voor het Beste Boek voor Jongeren, en van Wie ik gisteren was. Wie die boeken allang verslonden heeft, staat in het najaar een nieuwe titel te wachten, de psychologische thriller Oktober Koning.

YALFU
Het Young Adult Festival Utrecht (YALFU) ontvangt zondagmiddag 26 september een aantal van de beste Young Adult schrijvers uit binnen- en buitenland in TivoliVredenburg. De YA auteurs van 2021 zijn, via livestream: Angie Thomas (USA) en in person: Taran Matharu (UK), Christelle Dabos (Fr), Ciara Smyth (IE), Emmelie Arents (B) en de Nederlandse schrijver Pamela Sharon. Alle auteurs zullen na afloop signeren en er is weer een kleine YA-markt.

ILFU
YALFU is onderdeel van het Internationaal Literatuurfestival Utrecht (ILFU 23 sept t/m 2 oktober). Het festival is een avontuurlijke staalkaart van literatuur over actuele thema’s en schrijvers die het verschil maken. Het thema van ILFU 2021 is Why Fiction Matters. Het complete festivalprogramma is te vinden op www.ilfu.com.

Foto boven: Pamela Sharon, foto onder: Angie Thomas (door Imani Khayyam)