Boekstart

Baby's houden van lezen

Wist je dat je baby al vanaf de eerste dag naar je stem luistert? En dat kinderen die als baby zijn voorgelezen later taalvaardiger zijn? Je kunt daarom niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen. Plaatjes aanwijzen, verhaaltjes vertellen, geluidjes erbij maken. Leerzaam én gezellig. Kinderen worden gratis lid van de bibliotheek. Is je kindje nog geen twee jaar? Dan ontvang je een gratis BoekStartkoffertje met twee babyboekjes erin.

Praktische informatie

Alle boekstartactiviteiten zijn voor kinderen van 0 tot 6 jaar. De activiteiten duren van 10.30 - 11.00 en zijn gratis. Reserveer vantevoren wel je plek!

Alle Boekstart Activiteiten

  • Muzikale verhaaltjes (uitverkocht)

    ‘Klap eens in je handjes, blij, blij, blij.’ Zing je graag met en voor je kind? Kom dan luisteren naar muziekdocente Helga Huisjes. Ze vertelt eerst een grappig, lief, droevig, spannend of gek verhaal....

    Van 10:30 tot 11:00

    De Bibliotheek Hoograven

    za 26 sep

Op dit moment zijn er geen Boekstart activiteiten ivm de zomervakantie. Bekijk de jeugdagenda

Boekstarthoeken in alle vestigingen

De Bibliotheek Utrecht heeft babyhoeken in alle vestigingen (behalve Vleuten dorp).

In deze BoekStarthoeken is een collectie speciaal voor baby's vanaf 3 maanden. Alle ouders met een baby tot 2 jaar kunnen in de Bibliotheek een gratis BoekStartpakket ophalen. Dit pakket bestaat uit een gratis bibliotheekabonnement voor uw baby en een BoekStartkoffertje. In dit koffertje zit een boekje, een cd met liedjes en voorleesinformatie.

Hoe Boekstart werkt

In samenwerking met:

  • Boekstart