Herfststukjes

Herfststukjes, jeugdtheater in de vakantie. Een gezamenlijk project van Stadsschouwburg Utrecht, Theater Kikker, Podium Hoge Woerd, De Lieve Vrouw, Bibliotheek Utrecht, Flint, Theater De Veerensmederij en Aan de Slinger. Om zoveel mogelijk kinderen in de provincie Utrecht te laten beleven hoe mooi theater is.

Bekijk het complete programma op www.jeugdtheaterindevakantie.nl

Programma in de Bibliotheek Neude

Ma 24 okt | Dromer (4+)

Er zijn denkers, doeners en… dromers. Ze worden muzikant of danser, schrijven boeken, gaan tekenen en schilderen of worden uitvinder. Ze brengen ons vooruit en geven de wereld kleur. Dromer is een vrolijke, poëtische muziektheatervoorstelling voor iedereen die durft te dromen.

14:00 tot 14:45 | Theater

Lees meer & reserveer

Do 27 okt | Professor S (6+)

Professor S. reist met zijn laboratorium door het land. Hij helpt iedereen door ze te leren beter te rekenen, harder te lopen, gezonder te zijn en ook nog liever worden. Als een ware stand-up comedian legt hij uit hoe onze hersenen werken. De professor meet zijn ademhaling, zijn zuurstof en zijn hartslag en met een muzikale machine brengt hij zijn lijf en zijn hersenen in beweging. Maar wanneer hij een foutje maakt, ontstaat er kortsluiting in de machine! Professor S. komt in een rollercoaster aan emoties en fysieke veranderingen terecht. Wordt hij zijn brein weer de baas?

14:00 tot 15:00 | Theater 

Lees meer & reserveer

Vr 28 okt | Hé, wie zit er op de wc? (2+)

Wie kent ze niet? De hilarische prentenboeken Hé, wie zit er op de wc? en Retteketet! We gaan nog niet naar bed! van Harmen van Straaten. Twee boeken vol humor waarin een jongetje ons meeneemt in zijn wereld van knuffels, die heel nodig naar de wc moeten en allerlei gekkigheden verzinnen om maar niet naar bed te hoeven.

11:00 tot 11:45 | Theater

Lees meer & reserveer


Vertrouwd en gezellig, dat is Meneer Potter!

Bij Meneer Potter loop je binnen alsof het je buurman is. Je bent 7 dagen per week welkom voor koffie, ontbijt, lunch, borrel of diner. Je vindt Meneer Potter op de begane grond van Bibliotheek Neude. Wanneer kom je gezellig langs?

Bekijk het menu

Werelds genieten bij NODA

NODA schotelt haar gasten graag de wereld aan eten voor en dat doen ze 7 dagen per week tijdens ontbijt, lunch & borrel. Je vindt NODA op de tweede verdieping van Bibliotheek Neude.

Bekijk het menu