Tekenen

in Bibliotheek Neude

Tekenen in de bieb

Draken, reuzen, superhelden of eenhoorns. Wat wil jij leren tekenen? Bij Tekenen in de Bieb kun je toffe tekenworkshops volgen. Omdat de bieb gesloten was, hebben we een paar workshops opgenomen. Teken je mee met Katie en Marije? Vanaf juni kun je ook weer echt mee komen doen in de bibliotheek. Dus reserveer snel je plekje. De tekenworkshops zijn voor iedereen van 6 jaar en ouder. 

Data en tijden

Tekenen in de bieb Bekijk details

wo 29 jul

Gekke beestjes die stiekem best wel lijken op mensen. Draken, eenhoorns, superhelden of zomaar iets uit de natuur. Wat wil jij leren tekenen?

Teken een schildpad met Aida

Tekenen in de bieb

Aida leert je in 6 stappen een leuke schildpad te tekenen. Toe aan een grotere uitdaging? Kom dan naar Tekenen in de bieb op 5 augustus en leer hoe je een moeilijkere waterschildpad tekent!

 • Tori

  Brian Elstak

  De reuzenschildpad Jean-Michel is een echte verhalenverteller. Als uit de eieren die hij op het strand vindt drie mensenkinderen kruipen, voedt hij hen op als hun vader. Cel, Bones en Zi ondernemen een...

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Tori

Teken een kat met Marije

Teken een eenhoorn met Katie

Praktische informatie

Als de bieb weer geopend is kun je iedere kun je iedere woensdag van 15.00 - 17.00 naar Tekenen in de Bieb in het Atelier. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Teken een superheld(in) met Marije

Tekenen in de bieb

Een nieuwe video, waarin Marije je leert hoe je een superheld tekent. Je hebt alleen maar papier, potloden, een gum en kleurtjes nodig. Doe je mee?

 • De avonturen van Kapitein Onderbroek

  Dav Pilkey

  De jongens Sjors en Harold halen op school veel kattenkwaad uit. Als het schoolhoofd hen wil straffen, veranderen ze hem in hun stripheld 'Kapitein Onderbroek'. Met cartoonachtige illustraties. Vanaf ca....

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De avonturen van Kapitein Onderbroek

Leuke eenhoorn boeken