Voorjaarsvakantie in de bieb

Lente-Uitjes: Aladdin (4+) door Poppentheater Koekla

Moes droomt ervan om prins te zijn en om iedereen in zijn land gelukkig te maken. Op een dag klopt er een man aan, die beweert zijn oom te zijn en wensen te kunnen vervullen. Hij neemt Aladdin mee op een vliegend tapijt naar het verre Oosten. Een spannend avontuur begint waarbij Aladdin samen met de Djinn en de prinses alles op alles moet zetten om de wonderlamp te vinden en Djafar de tovenaar te verslaan.

Ma 27 februari 2023, van 14:00 tot 14:45 Bibliotheek Neude | Theater

Lees meer & reserveer

Lente-Uitjes: Don Q (7+) door Gesneden Koek

Er was eens een man. Die woonde in het prachtige warme Spanje (Olé!). En deze man, Alonso Quijano, las de hele dag door boeken over ridders. Zó veel ridderboeken dat hij begon te geloven dat hij zelf ridder was.

Di 28 februari 2023, van 14:00 tot 14:45 Bibliotheek Neude | Theater

Lees meer & reserveer

Lente-Uitjes: Kubus Kubus Kubus (3+) door Yalla Yalla

De kubusman ontdekt de magische, kleurloze wereld waarin hij terecht is gekomen. En dat niet alleen, hij laat hem tot leven komen! Het regent plotseling binnen, er verschijnen houten poppetjes uit blokken en zijn arm kan ineens héél lang worden.

Wo 1 maart 2023, van 11:00 tot 11:45
Bibliotheek Neude | Theater

Lees meer & reserveer

Kinderjury

De Kinderjury is de belangrijkste publieksprijs voor kinderboeken. Ben je tussen de 6 en 12 jaar? Doe mee. Lees boeken die vorig jaar uitkwamen en stem op het beste boek. 

Lees meer

De boekengoochelaar (6 t/m 12)

De Kinderjury kiest altijd de beste boeken. Iedereen kan meedoen. Maar, welk boek kies je? Kom naar de boekengoochelaar. Hij tovert de mooiste boeken op tafel. De voorstelling wordt gespeeld door theatermaker Aires Hovens. Na de voorstelling is er een drankje en een supertof boekenspel. Kies een boek, leen, lees en stem mee.De voorstelling speelt in verschillende bibliotheken.

Bekijk de online agenda en ontdek wanneer de voorstelling bij jou in de buurt is.

Van dinsdag 28 februari t/m vrijdag 3 maart