Kinderboekenweek: Spin en Spook, een griezelige verteltheatervoorstelling

15 oktober 2017, van 15:00 tot 15:45 | De Centrale Bibliotheek

Kosten: gratis

Het thema van de Kinderboekenweek is dit jaar GRIEZELEN. Hopelijk heb je stalen zenuwen, want er zijn allemaal griezelige voorstellingen in de Bibliotheek, met als afsluiter een echt griezelgala met bloederige rode loper!

Voor alle kinderen vanaf 4 jaar

Spoken en griezels fantasie? Echt niet! Op een avond komen een echte Spin en een echt Spook Tim plagen. Is Tim bang? Ja maar heel kort. Arme Spin en Spook, niemand is langer dan één minuutje bang. Maar dan bedenkt Tim een plan. Of zijn moeder daar blij mee is? Een griezelig grappige verteltheatervoorstelling door Marjo Dames.

let op: Dit programma maakt ook deel uit van de Culturele Zondag Alles Kids en is één van de onderdelen van de Literaire spooktocht. Daarom hoeft hier niet voor gereserveerd te worden.

Griezelen! Dat is het motto van de Kinderboekenweek. De kinderboekenweek is van 4-15 oktober! Lees hier wat er allemaal nog meer te doen is in de Bibliotheek

Tot ziens in de Bibliotheek!