Literaire Pubquiz: Coming of Age met Murat Isik

27 februari 2019, van 20:00 tot 22:30 | Centrale Bibliotheek

Kosten: € 10,00 per team (3-5 personen)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Kom elke laatste woensdag van de maand naar de literaire pubquiz in de Centrale Bibliotheek, gepresenteerd door quizmasters Merel Jansen en Frank Heinen. Maak een team met je vrienden, buren of familie en test je kennis over literatuur, muziek, kunst en film!

Te gast is Murat Isik, schrijver van het boekenweekessay en Wees Onzichtbaar, winnaar van de Libris Literatuurprijs. Naast een interview met Murat Isik en een ronde over zijn favoriete fragmenten, zijn er rondes met vragen over kunst, muziek, tv, film en uiteraard boeken. Een culturele quiz met quizmasters Merel en Frank.

Murat Isik (1977) debuteerde in 2012 met de roman Verloren grond, die tot op heden tien drukken beleefde. Hij ontving er de Bronzen Uil Publieksprijs mee en werd genomineerd voor de Academica Literatuurprijs. Verloren grond werd vertaald in het Duits, Zweeds en Turks.In 2017 verscheen zijn nieuwe roman Wees onzichtbaar. Hij won hiermee de prestigieuze Libris Literatuur Prijs 2018. Tevens werd de roman het Boek van het jaar 2017 bij NRC Handelsblad en bol.com. Bovendien won het de Boekhandelsprijs 2018. Tevens werd Wees onzichtbaar genomineerd voor BNG Bank Literatuurprijs en Halewijnprijs.

Reglement:

  • Team bestaat uit 3- 5 personen
  • Team geeft zich op via de knop hieronder en betaalt €10,00 op de avond van de pubquiz zelf

 

Je kunt deze activiteit bezoeken met je We Are Public pas