Oud Roze Talkshow

21 juni 2018, van 19:30 tot 22:00 | Centrale Bibliotheek

Kosten: gratis wel graag reserveren

Han Bosman interviewt in het kader van het Midzomergracht festival Lenny Kuhr en schrijvers Linda de Roos en Eveline van der Putte

Het Midzomergracht festival viert van 15 t/m 24 juni 2018 voor de 22ste keer seksuele diversiteit en genderdiversiteit samen met de inwoners van Utrecht en bezoekers uit binnen- en buitenland.

Deze avond de rondreizende dagelijkse talkshow van MZG: Oudroze. Drie stoelen, twee gasten, een draaitafel met muziek en een goed gesprek. Han Bosman ontvangt bijzondere gasten en spreekt met hen over hun passie, hun coming out en haalt verhalen op aan de hand van muziek. Elke dag andere gasten (jong en oud) uit de wereld van film, theater, muziek, literatuur, politiek of de Utrechtse LHBTI-scene. Be there!

Programma:

  • 19.30 uur Welkom 
  • 19.45 tot 21.00 uur: Han Bosman ontvangt 2 schrijvers, praat met hen over hun boeken en coming out en laat hun muziek horen:
    Linda de Roos met haar debuutroman Achter de Deur Ben Jij, en Eveline van de Putte, wiens nieuwste boek over oudere transgenders op 24 mei verschijnt en diverse activiteiten gericht op roze ouderen in het land organiseert, o.a. Tour d’amour. Lenny Kuhr zingt een paar nummers.
  • 21.00 uur : napraten, borrelen en boekverkoop door Savannah Bay
  • 22.00 uur einde

Bibliotheek Utrecht heeft voor het Midzomergrachtfestival ook een speciaal Kennisdossier LHBTI samengesteld. Bekijk het hier