Nacht van de Wetenschap 2017

6 oktober 2017, 22:00 t/m 7 oktober 2017, 02:00 | Centrale Bibliotheek

Kosten: € 7,50 niet leden en € 5,00 voor leden van de Bibliotheek

Een muzikale reis door de wetenschap!

Music Inside Out

Muziek is overal om ons heen, ook in wetenschappelijk onderzoek. Tijdens de Nacht van de Wetenschap nemen onderzoekers je mee op een spannende, oorstrelende expeditie en krijg je antwoord op verschillende vragen. Kun je geluid filmen? Wat doet muziek met je brein? Welke rol speelt muziek in de gezondheidszorg? Op deze en meer vragen krijg je antwoord tijdens een muzikale reis door de wetenschap.

De Nacht van de wetenschap vindt op 6 oktober 2017 tegelijkertijd plaats in de Centrale Bibliotheek van Utrecht en Den Haag en wordt georganiseerd door NWO, ZonMw en de Nationale Wetenschapsagenda. Op de website van de Nacht van de Wetenschap vind je meer informatie over het programma, de sprekers en hoe je kaartjes kunt kopen.

Kaartjes kosten € 7,50 voor niet leden en € 5,00 voor leden van de Bibliotheek (incl. consumptie).

Je koopt je kaartje via de site van Nacht van de Wetenschap. Gebruik als je lid bent van de Bibliotheek Utrecht de volgende kortingscode: NVDWUT

Hieronder zie je het programma in de Centrale Bibliotheek.