Nieuwjaarsduik: Lot Lohr leest voor uit een huis voor Harry

13 januari 2019, van 14:30 tot 15:00 | Centrale Bibliotheek

Kosten: gratis

De Bibliotheek Utrecht is er natuurlijk bij met de Nieuwjaarsduik. Duik in een voorproefje van ons programma in het nieuwe jaar.

Een huis voor Harry is verkozen tot Prentenboek van het jaar 2019 en staat centraal tijdens de Nationale Voorleesdagen. Naast dit boek hebben Nederlandse topbibliothecarissen negen andere prentenboeken verkozen voor de Prentenboek top 10. Tijdens de Prentenboekparade op zondagochtend 27 januari kun je alle top 10 prentenboeken via diverse workshops en activiteiten beleven.

Tijdens de nieuwjaarsduik leest Lot Lohr - bekend uit Sesamstraat - voor uit het Prentenboek van het jaar 2019. Komt kater Harry nog thuis alls hij verdwaald is?

Tijdens Lot Lohr leest voor zal er gefilmd worden door Culturele Zondag. Wilt u dit liever niet? Geef het dan vooraf bij de begeleiders van de activiteit aan.

 • Een huis voor Harry

  Leo Timmers

  Kater Harry is bijna altijd binnen. Maar als vlinder Vera tikkertje wil spelen, gaat hij mee naar buiten. Dan verdwaalt Harry in de stad. Alleen Vera weet de weg naar huis. Kan iemand hem helpen Vera te vinden? Prentenboek met vrolijke, humoristische kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

  Fictie, Fictie, Kinderboek

  Nederlands, 49 ongenummerde pagina's, Em. Querido's Kinderboeken Uitgeverij, Amsterdam, 2017

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Een huis voor Harry