Voorleeslunch met high tea

4 oktober 2021, van 10:30 tot 14:00 | Bibliotheek Neude | Theater

Kosten: Gratis | inclusief lunch

Hedy d'Ancona leest op 4 oktober het verhaal voor dat speciaal voor de Nationale Voorleeslunch is geschreven door Mensje van Keulen. Hedy d’Ancona gaat daarna in gesprek met de zaal over het voorleesverhaal. Tijdens de high tea zal ze ook voorlezen uit eigen werk.

Hedy d'Ancona is een Nederlandse sociologe, sociaal geografe, politica en feministe. Ze schreef onlangs ‘Vrolijk verval’, een boek waarin het zieligheidsstempel van ouder zijn relativeert en bekritiseert. Een boek vol grappige en scherpe observaties van het dagelijks leven van senioren.

Reserveren
Stuur een mail naar: ouderenindewijk@bibliotheekutrecht.nl of bel 030 – 286 18 94 (maandag t/m vrijdag van 10.00 - 16.00 uur). Toegamg is gratis, lunch is inbegrepen.

Let op: Coronabewijs verplicht
Bij een voorstelling in de film- en theaterzaal in Bibliotheek Neude is een QR-code via de CoronaCheckApp of papieren coronabewijs verplicht vanaf 13 jaar en ouder: een vaccinatiebewijs of een negatieve testuitslag (van max. 24 uur oud) of een corona herstelbewijs. Vanaf 14 jaar is ook het tonen van ID verplicht. Bekijk ook onze Richtlijnen rondom corona.

In samenwerking met: