De groeten van... (uitverkocht)

19 augustus 2021, van 10:00 tot 13:00 | Bibliotheek Neude

Kosten: € 10 (inclusief lunch, koffie en thee)

Cosbo-stad-Utrecht, organiseert samen met de Bibliotheek Utrecht een serie workshops voor ouderen in augustus. Het is goed om elkaar weer te mogen ontmoeten. En om elkaar te spreken over zaken die je bezighouden. Wie ben ik, waar kom ik vandaan en waar ga ik naartoe? We gaan in gesprek met behulp van de Verhalencirkel, een mooi en speels hulpmiddel met vragen die raken aan het leven. We staan stil bij mooie herinneringen, gelukkige momenten en bijzondere ervaringen. Er is volop aandacht voor het eigen verhaal. Ondertussen leer je elkaar spelenderwijs beter kennen. Een luchtige workshop met ruimte voor een lach en een traan.

Let op: deze bijeenkomst is uitverkocht!

Deze bijeenkomst is uitverkocht, je kunt niet meer deelnemen. Bij andere bijeenkomsten is mogelijk nog wel plek, bekijk de agenda.

In samenwerking met: