Workshops Wat wil je later worden? Hoe worden we goed oud?

2 juni 2022, van 10:15 tot 12:00 | Bibliotheek Overvecht

Kosten: gratis wel graag reserveren

Van jongs af aan richten we ons op de toekomst. Als kind hebben we vaak een idool: zo iemand wil je later zelf worden. Als adolescent worden we verliefd en willen we voor altijd met iemand samen zijn. En nog later streven we wellicht een maatschappelijke positie na. En als we dat hebben bereikt, putten we daar voldoening uit. Bij het ouder worden, lijkt het vinden van voldoening steeds moeilijker te worden.

In deze workshop kijken we samen naar hoe we onszelf ‘een toekomst’ kunnen geven. En hoe we om (kunnen) gaan met de hindernissen die we daarbij ondervinden. Begeleider van deze bijeenkomsten is Hans Créton van de ANBO.

Deze activiteit is gratis. Wel vooraf reserveren. Dat kan door een mail te sturen naar ouderenindewijk@bibliotheekutrecht.nl. Of door te bellen: 030 - 286 18 94 (maandag t/m vrijdag van 10.00 - 16.00 uur).