De Geldzaak

Stel al je vragen over geld

Baan onlangs verloren? Binnenkort op kamers? Ga je scheiden of ga je juist samenwonen? Als je leven verandert, verandert je financiële situatie vaak mee. Het is belangrijk om je daar goed op voor te bereiden. Zo voorkom je betaalachterstanden en andere geldproblemen. Vind je dit lastig? Kom dan langs bij De Geldzaak.

De Geldzaak in coronatijd

Door de coronacrisis is er tijdelijk geen inloopspreekuur, maar je kunt je vragen over geld en inkomen wel stellen. Dat werkt zo:

  • Stuur je vraag per mail naar info-advies@u-centraal.nl. Vermeld in de onderwerpregel 'Geldzaak'. Je krijgt binnen twee werkdagen antwoord op je vraag, of
  • Stuur een WhatsApp-bericht naar nummer 06 23 36 50 51, we nemen dan binnen twee werkdagen contact met je op, of
  • Vul het contactformulier in om gebeld te worden door een medewerker van De Geldzaak.

Vraag van de week

Betaalproblemen
Ons gezinsinkomen is gehalveerd doordat mijn partner geen werk meer heeft. Zolang de coronacrisis aanhoudt zal daar geen verandering in komen. Wat gebeurt er als wij onze rekeningen niet meer kunnen betalen?

Praktische informatie

De Geldzaak is een gratis inloopspreekuur voor al je vragen over geld en inkomen. Het vindt iedere dinsdag plaats van 15.30 uur - 17.30 uur in de Bibliotheek Neude, Postkamer 1 direct naast de klantenservice op de 2e verdieping. De Geldzaak biedt inwoners van Utrecht, jong en oud, de mogelijkheid om slim met hun geld om te gaan. Een deskundige medewerker van U Centraal geeft informatie en denkt met je mee.

De Geldzaak

  • Centrale Bibliotheek

    dinsdag van 15.30 - 17.30

    Bekijk details van Centrale Bibliotheek

In samenwerking met:

  • U Centraal