Talkshows

in Bibliotheek Neude

Luister en praat mee met onze talkshows

Er zijn even geen activiteiten in de bibliotheken. We willen je daarom ondertussen alvast laten kennismaken met ons programma via de Biepbiep Podcast. Luister mee via Spotify! Hier vind je onze talkshows.

Tussen de Regels #2

Tussen de Regels is een literaire podcast met Oscar Kocken. Deze aflevering gaat hij in gesprek met Rodaan Al Galidi, een Irakees schrijver en dichter, die 8 jaar in een asielzoekerscentrum doorbracht en hierover een roman schreef.

Tussen de Regels#1

Schrijvers doen een boekje open en gaan op zoek naar de zin van het verhaal. Deze keer Clarice Gargard, die het boek Drakendochter schreef.

Talkshow: Met de Nuk het weekend in!

De Nuk zou op vrijdagmiddag in de Bieb het weekend inluiden met een talkshow vol gasten uit het actuele en culturele Utrechtse leven. Door de coronamaatregelen doen we dit nu online. Carine van Santen ontvangt, uiteraard op gepaste afstand, Loes Leemans. Zij schreef het boek “Jarretels voor een seriemoordenaar”. Ook in het programma Ton van Vlimmeren, directeur van de bibliotheek. Aankondiging en muziek van Heleen Schuttevaêr, een van de “Mooiste meisjes” van de Nuk.

Bloot tussen de boeken

Campagnebeeld van online event

‘Bloot tussen de boeken’ is een nieuwe maandelijkse reeks over seksualiteit. In ‘Yes, Please’ legt Lucas De Man de vinger op de erotische plek.

De Dakhaas Praat#2

Onafhankelijk magazine De Dakhaas geeft creatieve Utrechters een podium, nu ook in de talkshow De Dakhaas Praat. Utrechtse makers vertellen over hun drijfveren, struikelblokken en hun band met de stad. Deze keer een voorproefje van Janneke Aronson.

De Dakhaas praat#1

Luister naar een 'light snack': een voorproefje van onze vrijdagmiddagtalkshow i.s.m. De Dakhaas.

Vrijdag live: Wielaert gaat aan!

De maandelijkse talkshow van RTV Utrecht in de Bibliotheek Utrecht. Met deze aflevering: Vincent Bijlo.