Tegenlicht Meet Up

4 september 2017, van 19:00 tot 22:00 | Centrale Bibliotheek

Kosten: gratis wel graag aanmelden

Ons dagelijks brood

Meetup: Ons dagelijks brood
Deze uitzending gaat over de zogenaamde Broodfondsen. Het zijn een soort ziektekostenverzekeringen voor ZZP’ers. Omdat een verzekering voor hen vaak te duur is, kun je samen een groep vormen, sparen en uitkeren als iemand het nodig heeft. Een aantal jaren geleden zijn de Broodfondsenmakers uit Utrecht, met dit initiatief begonnen en nu zijn er ruim 200 door heel Nederland. In de uitzending worden 3 groepen gevolgd bij hun soms lastige besluitvorming. 

Wilt u graag meedoen? Klik dan hier om aan te melden voor deze en/of andere Meet Up avonden

Tegenlicht zet aan tot discussie. Iedere week op maandagavond kunt u meedoen aan die discussie. In de Centrale Bibliotheek gaat u in gesprek met andere Utrechters over belangrijke maatschappelijke thema’s van dit moment aan de hand van de Tegenlicht documentaires van de VPRO. Actueel, met het oog op de toekomst en - als het even kan - ingebed in de Utrechtse context.

  • 19.00 uur: herhaling van de Tegenlicht aflevering van de avond ervoor.
  • 20.00 uur: start van de Meet up. Aan de hand van fragmenten uit de documentaire gaan we het gesprek aan met deskundigen en betrokkenen. En uiteraard met u.
  • 21.30 uur: borrel en napraten

Vanaf maandag 4 september organiseren de Bibliotheek Utrecht en de VPRO elke week een Tegenlicht Meet Up. U bent van harte uitgenodigd deze Meet Ups bij te wonen.
Klik hier voor meer informatie.