Ted Circles

8 november 2021, van 20:00 tot 21:30 | Bibliotheek Neude | Podium & Tribune

Kosten: Gratis, wel reserveren via TedxUtrecht.com

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Een goed idee heeft pas impact, als het mensen in beweging brengt en mensen erover met elkaar in gesprek gaan. Om die reden hebben TED en TEDxUtrecht besloten om TED Circles in de stad te introduceren. Dit zijn kleinschalige sessies waarin mensen letterlijk in cirkels met elkaar in gesprek gaan. Over ideeën die je leven, de stad en zelfs de wereld een beetje beter, fijner of leuker kunnen maken. En misschien wel meer dan dat.

Ga tijdens de TED Circles hosted by TEDxUtrecht in gesprek over ideeën uit geselecteerde TED Talks. Over oplossingen en innovaties die tijdens een TED(x)-event ergens ter wereld hun weg naar het podium hebben gevonden. Daar maakten ze zo’n impact, dat het zinvol is deze ideeën ook in Utrecht met elkaar te verkennen. 

Elke maand bespreken we een idee dat, kijkend naar wat er op dit moment in de samenleving speelt, urgent, waardevol en relevant voelt. De talks worden geselecteerd door de crew van TEDxUtrecht en vinden plaats in de Bibliotheek Neude.

Enthousiast over het concept van TED Circles? Of wil misschien je eigen TED Circles eens organiseren? Op school, op je werk, in het café om de hoek of bij je thuis? Sluit je dan aan bij de wereldwijde community van TED Circles! Lees er meer over op de website van TEDxUtrecht