Een avond met Nino Haritischwili (afgelast)

24 november 2020, van 19:30 tot 21:30 | De Bibliotheek Neude - Grote Hal

Kosten: lid € 7,50 / niet lid € 15

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

De Georgische Nino Haratischwili schreef eerder de indrukwekkende bestseller Het achtste leven (voor Brilka). Nu komt ze met een nieuw boek over de Tsjetsjeense oorlogen. Deze avond wordt ze (in het Engels) geïnterviewd door Karolien Berkvens. Vanaf 20.45 uur is er de mogelijkheid tot signeren.

Bestaat rechtvaardigheid? En heeft ieder mens een intrinsiek moreel besef? In De kat en de generaal volgt Haratischwili het bloedige spoor van de oorlogen op zoek naar antwoorden op die vragen.

Deze avond wordt ze (in het Engels) geïnterviewd door Karolien Berkvens. Vanaf 20.45 uur is er de mogelijkheid tot signeren.

Karolien Berkvens (Rotterdam, 1986) schreef twee romans: Het uur van Zimmerman (Lebowski, 2015) & Zoon van Berlijn (Lebowski, 2018). Haar werk werd in het Duits en Frans vertaald. Berkvens woont afwisselend in Amsterdam en Berlijn. Ze interviewt regelmatig Duitstalige auteurs en publiceerde onder meer in Vrij Nederland.

Let op: dit evenement is afgelast!

Coronarichtlijnen

In verband met het coronavirus gelden er speciale richtlijnen als je naar de bibliotheek komt om materialen te lenen of een activiteit te bezoeken. Lees hier alles over de richtlijnen.


Interviewer Karolien Berkens | Foto: Jacobia Dahm