Bazarow Live

11 oktober 2023, van 20:00 tot 21:30 | Bibliotheek Neude - Theater

Kosten: Gratis, wel reserveren

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Bazarow.Live in bieb Neude ontvangt schrijvers, praat met deskundigen, kaart kwesties aan die spelen in het boekenvak en geeft boekentips. Te gast in deze editie is de auteur van het essay van de Maand van de Geschiedenis, Louise Fresco.

Bazarow.LIVE vindt op de tweede woensdag van de maand plaats en wordt gemaakt door Roeland Dobbelaer, hoofdredacteur boekenplatform Bazarow, en Liliane Waanders, (literair) journalist en programmamaker. Te gast in deze editie is de auteur van het essay van de Maand van de Geschiedenis, Louise Fresco. Louise O. Fresco (1952) is schrijver, wetenschapper en columnist voor NRC. Haar recentste boeken zijn de roman 'De plantenjager uit Leningrad' en 'Ons voedsel'.

Cor Hermans komt praten over zijn nieuwe boek De uitgewiste horizon : Europa’s obsessie met cultureel verval 1835-1914. Eerder publiceerde hij ook over Charles Darwin, John Stuart Mill en de moderne literatuur in het interbellum.

Beeld: Louise Fresco door Annabel Oosteweeghel

Livestream

Kun je niet live aanwezig zijn en wil je het niet missen? Reserveer dan een kaartje voor de livestream!. Je ontvangt een paar dagen voor het programma de link.

Reserveer hier voor de livestream

Reserveer je ticket