Beeld en Geluid Mediacollege: Tim Hofman, mediamaker met een missie (afgelast)

13 december 2021, van 20:00 tot 21:30 | Bibliotheek Neude | Theater

Kosten: Lid € 7,50 / niet-lid € 15

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Mediamaker Tim Hofman zet zich in voor iedereen die zich niet gehoord voelt. Hij heeft een missie om mensen ’Onboos’ te maken en legt machtsstructuren in de samenleving bloot. Tim weet als geen ander hoe je sociale- en traditionele media kan inzetten om je doelen te bereiken. Hij laat daarbij krachtige voorbeelden zien uit het verleden, zoals deze zijn vastgelegd in het media archief van Beeld en Geluid. Zo leer je tijdens dit Mediacollege hoe ook jíj media kan inzetten voor verandering!

Tegenwoordig zijn we in staat om met één online post tot verandering op te roepen. Maar er daadwerkelijk ook wat aan doen, dat is niet velen gegeven. Mediamaker Tim Hofman zet zich in voor iedereen die niet gehoord wordt. Tim werkt nu 10 jaar in de media en heeft ondertussen veel kennis opgedaan over het gebruik van de kracht van televisie en online aanwezigheid. Een mooi moment voor hem om de balans op te maken zo aan het eind van het jaar. Waar kijkt hij met trots op terug en waar verheugt hij zich op in 2022?

Tijdens de Beeld en Geluid Mediacolleges staan uiteenlopende mediamakers en deskundigen stil bij de wijze waarop we leven in media: over hoe media ons beïnvloeden en hoe zij onderdeel zijn van ons dagelijks leven.  Beeld en Geluid is hét instituut voor media met vestigingen in Hilversum en Den Haag en herbergt de grootste mediacollectie van Nederland.

Meer over Beeld en Geluid in bieb Neude

Let op: dit evenement is afgelast!