Beeld en Geluid Mediacollege: De stem van de straat (uitverkocht)

23 september 2021, van 20:00 tot 22:00 | Bibliotheek Neude | Theater

Kosten: € 7,50 lid /€ 15,- niet-lid

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Of ze er nu verstand van hebben of niet: Nederlanders hebben bijna overal een mening over. En de gemiddelde verslaggever laat ze graag aan het woord. Op zoek naar het (onderbuik)gevoel van de samenleving. Roel Maalderink is de meester van het straatinterview. Als maker van de satirische serie Voxpop voor het AD en zijn eigen social mediakanalen, steekt hij de draak met dit journalistieke fenomeen. In dit Mediacollege vertelt Roel over zijn visie op de voxpop en hoe het de afgelopen decennia een belangrijke positie in de (nieuws)media verwierf. Uiteraard illustreert hij zijn betoog met beelden uit het archief van Beeld en Geluid.

Tijdens de Beeld en Geluid Mediacolleges staan uiteenlopende mediamakers en deskundigen stil bij de wijze waarop we leven in media: over hoe media ons beïnvloeden en hoe zij onderdeel zijn van ons dagelijks leven.

Beeld en Geluid is hét instituut voor media met vestigingen in Hilversum en Den Haag en herbergt de grootste mediacollectie van Nederland. In september voor het eerst live in bieb Neude.

Let op: uitverkocht!

Meer over Beeld en Geluid in bieb Neude

> Bekijk ook het Mediacafe in bieb Neude op zondag 5 september