Boekpresentatie Lekker niet perfect van Mirjam Aarts

29 mei 2022, van 15:00 tot 16:00 | Bibliotheek Neude | Tribune | Inloop vanaf 15.30 uur

Kosten: Gratis, reserveren niet nodig

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

De Utrechtse schrijver Mirjam Aarts schreef haar debuutroman Lekker niet perfect. Kom luisteren naar het verhaal achter dit boek. Natuurlijk leest Mirjam ook voor. Na afloop kun je het boek kopen en laten signeren. Napraten kan ook onder het genot van een drankje.

Nina Martens woont al haar hele leven in een klein dorp. Na de pijnlijke beëindiging van haar relatie komt ze haar ex op elke straathoek tegen. Ook haar baan bij de plaatselijke krant is ze meer dan zat. Ze besluit alles achter zich te laten en vertrekt naar de grote stad. Nina ziet haar perfecte leven in de Domstad helemaal voor zich: een baan bij een grote uitgeverij, een knappe en avontuurlijke man en een fijn huis midden in de bruisende binnenstad. Maar alles pakt anders uit dan ze dacht. Zal ze haar perfecte leven ooit vinden?

Mirjam over haar boek

‘Het idee voor Lekker niet perfect is ontstaan door het gevoel dat tegenwoordig alles perfect moet zijn. We worden overal geconfronteerd met perfectie. Maar is alles wel echt zo perfect als het lijkt? In mijn leven zeker niet. En dat is oké. Dat geldt niet alleen voor mij, maar ook voor jou. Met Lekker niet perfect hoop ik anderen te kunnen inspireren om tevreden te zijn met een lekker niet (te) perfect leven. Ik hoop je te motiveren en inspireren om te gaan voor de dromen die je gelukkig maken. Stel doelen om juist die dromen waar te maken!’.


Leen bij de bibliotheek: