De Schrijftafel

5 maart 2020, van 14:00 tot 17:00 | Bibliotheek Zuilen

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

De schrijftafel is iedere eerste donderdag van de maand in de Bibliotheek Zuilen. Iedereen is welkom om te komen schrijven aan een eigen tekst en feedback te vragen. Er is een schrijfcoach aanwezig. Van blog tot brief, van rijm tot roman; op papier of op je tablet.

Bij De Schrijftafel werk je aan je eigen tekst(en), in een groep. Aan bijvoorbeeld een blog, een (beeld)verhaal, een gedicht, een artikel, een sollicitatiebrief, of teksten voor je website. Je kunt pen en papier gebruiken, of je tablet/laptop. Wat je zelf prettig vindt. Je kan van te voren bedenken waaraan je wilt werken, of blanco beginnen. Alles is goed en iedereen is welkom!

Samen creatief bezig zijn, helpt je in de flow te komen en geconcentreerd te werken. Daarnaast is het zowel inspirerend als gezellig om met elkaar te schrijven. Je kunt je tekst(en) met anderen delen, of alleen luisteren en voor jezelf schrijven. Je kunt tips ontvangen als je daar behoefte aan hebt, of horen welke zinnen tekst positief ontvangen worden. Er is een schrijfcoach aanwezig, die ook aan haar eigen teksten zit te werken: Mariken Ploos van Amstel (1957) is zelfstandig creatief coach en eigenaar van De Wilde Zwaan.