De verhalen spatten van het doek

9 oktober 2022 t/m 22 oktober 2022 | Bibliotheek Neude - tijdens openingstijden | tweede verdieping

Kosten: Gratis, inloop

Het werk in deze expositie is gemaakt door deelnemers van Atelier Spat. Atelier Spat is het sociaal atelier van de Tussenvoorziening en is er voor mensen met een kwetsbaarheid die hun creativiteit de ruimte willen geven en ontwikkelen. Ook gebruiken deelnemers creativiteit om hun verhaal te vertellen, hun gevoel te uiten of om anderen te inspireren.

Zij gebruiken verschillende kunstzinnige technieken, zoals schilderen, fotograferen, tekenen, collage, digitaal ontwerpen, keramiek maken of een combinatie hiervan. Er wordt veelal zelfstandig gewerkt op het atelier maar er zijn ook workshops waaraan meegedaan kan worden.

Wil je kennismaken met Atelier Spat? Stuur dan een mailtje naar spat@tussenvoorziening.nl

Doe mee op 11 en 15 oktober!
Op 11 en 15 oktober kan iedereen zijn/haar creativiteit kwijt bij Atelier SPAT in de Grote hal van Bibliotheek Neude, van 14.00 tot 16.00 uur. Loop binnen, meedoen is gratis.