Energiebieb (afgelast op 23 oktober en 6 november)

23 oktober 2020, van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Neude | Tribune

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Wil je aan de slag met duurzame energie, isolatie of energie besparen, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dan ben je bij de Energiebieb in de Bibliotheek op de Neude op de goede plek. Hier zitten Energie Ambassadeurs klaar om je te adviseren over jouw bespaarkansen. Deze inwoners van Utrecht zijn al langer bezig met het verduurzamen van hun woning en kennen daarom de mogelijkheden. Bovendien kunnen zij je doorverwijzen naar de juiste mensen, bestaande netwerken of actuele workshops.

Uitleenmateriaal

Je kunt in de Energiebieb van alles lenen om aan de slag te gaan. Denk aan een verbruiksmeter, om zelf te onderzoeken waar al die kilowatturen nu eigenlijk naartoe gaan. Of leen de CV-inregelkit waarmee je je CV-installatie optimaal kunt laten functioneren.

Wanneer kun je terecht bij de Energiebieb

Vanaf oktober kun je eens in de twee weken op vrijdagmiddag terecht bij ons.

Bekijk hier alle data:

  • 2 en 23 oktober (afgelast)
  • 6 (afgelast) en 27 november
  • 4 december

Altijd van 14-16 uur.
Je kunt spontaan aanschuiven voor een gesprek op de Tribune of reserveren via info@energie-u.nl.

Gratis energieadvies en Energiebox voor koopwoningen

Ben je in gesprek geweest met een Energie Ambassadeur? Dan kun je de gratis energiebox mee naar huis nemen ter waarde van €25. De Energiebox bevat radiatarfolie, Tochtstrips en een ledlamp. Met deze producten bespaar je tot wel honderden euro’s per jaar op je energierekening.

Digitale Energie Ambassadeur

Ben je vanwege corona gebonden aan huis? Wij geven in deze coronatijden ook gratis online advies om energie te besparen. Mail naar digicoach@energie-u.nl voor meer informatie.