AFTER US THE DELUGE van Kadir van Lohuizen in de derde Dok voor Fotografie Verhalen

20 juni 2022 t/m 20 juli 2022 | Bibliotheek Neude - tijdens openingstijden | tweede verdieping, afdeling literatuur

Kosten: Gratis, inloop

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Voor de derde Dok voor Fotografie Verhalen vroeg Fotodok Utrechts ontwerpburo Kummer & Herrman een fotoboek voor te dragen om samen te presenteren in Bibliotheek Neude.“Als het om de klimaatcrisis gaat, lijken we altijd te denken: ‘Uiteindelijk zal het wel goed komen’. Maar alles wijst erop dat het niet gemakkelijk zal worden en we schuiven de echte problemen door naar de volgende generaties. Ze zullen boos zijn. En terecht.”— Kadir van Lohuizen

Naast het urgente onderwerp van het boek gaat de tentoonstelling ook in op hoe ontwerp, de selectie van beeld, vorm en functie belangrijk zijn. Kummer & Herrman speelde een centrale rol vanaf de vroege ontwikkeling van After Us The Deluge.

SPAAR VOOR GRATIS BOOK CLUB TICKET OF EEN FOTOBOEK!

Om onze liefde voor fotoboeken te delen mag je voor elk Dok die je bezoekt een sticker op een spaarkaart plakken. Bij drie verschillende stickers krijg je gratis toegang tot de FOTODOK Book Club in TivoliVredenburg. Bij zes verschillende stickers kan je bij FOTODOK een fotoboek uitzoeken. Verzilveren van de spaarkaart kan tussen 26 augustus en 12 oktober op elke vrijdag, zaterdag en zondag tussen 12 en 17 uur op de Lange Nieuwstraat 7 bij FOTODOK.

FOTODOK is een fotografiemuseum in Utrecht en richt zich vooral op documentairefotografie. FOTODOK organiseert al jaren in Utrecht een fotoboekenavond, de Book Club. Tijdens de Book Club vertellen fotografen over de verhalen uit hun boeken en waarom ze de boeken hebben gemaakt. Nu kan je er met 3 stickers gratis bij zijn! Meer informatie vind je op de website van FOTODOK.

Lees meer op de website van FOTODOK