Dat Gesproken Woordprogramma van Cesar Majorana en Reazun (afgelast)

29 oktober 2020, van 20:00 tot 21:30 | Bibliotheek Neude - Theater

Kosten: € 5 lid / € 10 niet-lid

Schrijver en presentator Cesar Majorana (BNNVARA en VPRO) en rapper Reazun (Ben Hartman) gaan met rappers, spoken word artiesten en schrijvers in gesprek, beoefenen hun hobby’s live op het podium en houden rapbattles als ze daar zin in hebben.

Rapbattles, spoken-word en talkshow

Cesar Majorana is schrijver en presentator bij BNNVARA en de VPRO. Hij presenteerde o.a. filmprogramma’s, maakte een serie over jonge, succesvolle schrijvers, regisseerde een documentaire, schrijft columns en is een van de vaste gezichten bij Club Hub. In 2018 won hij met zijn Instagram-account ‘Waarom Vloggers Janken’ de Social Media Award voor ‘Beste Instagrammer’.

Reazun kun je kennen als “die franse rapper”, van je rapworkshop op je school in Utrecht, of gewoon als Benzouah als je hem tegenkwam op de Oudegracht. Hij zag alle Nederlandse zalen en vele relevante festivals door heel Europa met het beruchte 'Kyteman Orchestra’, waarna hij solo Nederlandstalige projecten uitbracht met Navbeats & John Konatty. Voor de nabije toekomst heeft hij met de veelbelovende Utrechtse producer Clarxkent een Franse plaat gemaakt.

De volgende Dat Gesproken Woordprogramma is 8 december.

Mano Bouzamour

Te gast deze avond is schrijver en columnist Mano Bouzamour. Bouzamour debuteerde in 2013 met zijn roman De belofte van Pisa. In 2018 verscheen zijn tweede roman Bestseller Boy.

Cero Ismael

Daarnaast wordt de avond opgeluisterd door Cero Ismael. De rapper combineert op geheel eigen wijze R&B, hiphop en soul.