Gispen Centraal

14 mei 2022, van 10:00 tot 17:00 | Bibliotheek Neude

Kosten: € 7,50 (per masterclass, reserveren via stichtinggispencollectie.nl)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Gispen Centraal is een uniek event over historie en innovatie van Gispen design. Het gevarieerde programma voor jong en oud bestaat uit masterclasses, exposities, rondleidingen, pop-up store en kinderatelier. Op 14 mei staat Bibliotheek Neude de hele dag in het teken van zowel de rijke historie van Gispen als innovaties door de tijd heen.

\Met masterclasses over hergebruik en duurzaam ontwerpen, verzamelen, restauratie en kunsthandel, innovatie en interieurarchitectuur, 100 jaar Gispen en het bedrijf in oorlogstijd. Gispen experts vertellen en gaan met het publiek in gesprek. Er zijn exposities over de top 50 Gispen – met een speciaal magazine- , onherkenbaar Gispen en The Next Generation ontwerpers. 

Laat je vermeende Gispen door kenners beoordelen in het Tussen kunst en kitsch – Gispen programma. Kinderen kunnen zelf aan de slag met het maken van mini meubelen in het kinderatelier. Er is muziek, horeca, meet & greet en een pop-up store met het speciale magazine over de top 50, Gispen meubilair, objecten én speciale acties maken de dag compleet.  Het volledige programma is te vinden op www.stichtinggispencollectie.nl

Tickets voor masterclasses