Gluren bij de Buren

3 juli 2022, van 13:00 tot 17:15 | Bibliotheek Neude | Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum

Kosten: Gratis, inloop

Gluren bij de Buren is hét huiskamerfestival waarbij het vloerkleed het podium en de bank de tribune is. De huiskamers veranderen voor een dag in echte podia, voor zeer intieme optredens van verschillende lokale talenten.

De Woordenvrouw (Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum)

Het Vuurteken is een verhaal over Nineke Verhoofstad haar vrouwenlijn, oftewel een herstory. In deze voorstelling verweeft zij verhalen via storytelling en steekwoordenpoëzie. Om zo de vrouwenkracht verbonden met de baarmoeders van onze voormoeders te eren. Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum.

• 13.00 -13.30 uur
  • 14.30 – 15.00 uur
  • 16.00 – 16.30 uur

Singer-songwriter Martin B. Kaufmann (Bibliotheek Neude)

Martin B. Kaufmann, enthousiaste singer-songwriter, trad al verschillende malen bij Gluren bij de Buren op en maakte iedere keer weer veel indruk met zijn liedjes, zowel zijn eigen nummers als covers van Leonard Cohen, Johnny Cash, pop classics, jazz ballads en nog veel meer. Bibliotheek Neude.

• 13.45 – 13.15 uur
  • 15.15 – 15.45 uur
  • 16.45 – 17.15 uur

Kijk voor het hele programma op Glurenbijdeburen.nl