Het wilde stadscafé: Een groene stad voor iedereen?

8 maart 2022, van 20:00 tot 21:30 | De Bibliotheek Neude | Grote hal

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ga op avontuur in de bieb. Iedere maand een inspirerende spreker over een actueel natuurlijk Utrechts onderwerp. Bloeiende gesprekken en interessante ontmoetingen.  Deze maand: Een groene stad voor iedereen?

Hoe zorgen we dat alle Utrechters de vruchten plukken van natuur in de stad? We hebben een vervangende spreker - Marian Stuiver is door ziekte verhinderd - en we zijn zeer verheugd dat Prof. Dr. Cecil Konijnendijk van het Nature Based Solutions Institute en verbonden aan de Universiteit Wageningen, komt spreken. Hij zal ingaan op 'stadsbossen', vanuit internationaal perspectief maar ook wat dit voor een stad als Utrecht kan doen.

Dit maandelijkse natuurcafé wordt georganiseerd door groene organisaties in Utrecht in samenwerking met de Bieb. Dit programma wordt gemaakt door Utrecht Natuurlijk, Groen moet je Doen en Milieucentrum Utrecht en wordt medemogelijke gemaakt door de gemeente Utrecht 

Reserveer je kaartje

Coronarichtlijnen

In verband met het coronavirus gelden er speciale richtlijnen als je naar de bibliotheek komt om materialen te lenen of een activiteit te bezoeken. Lees hier alles over de richtlijnen.