HUMAN Hub: Naakt! (afgelast)

7 december 2021, van 19:30 tot 21:00 | De Bibliotheek Neude | Theater

Kosten: € 5 lid/vriend HUMAN | € 10 niet-lid/niet-vriend HUMAN

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Bibliotheek Utrecht en HUMAN organiseren maandelijks een interactief programma naar aanleiding van een televisie- radio- of online programma van Human. Ontmoet de programmamakers van HUMAN en ga in gesprek over urgente maatschappelijke thema’s die HUMAN met zijn programma’s agendeert.

In Naakt! onderzoeken Linda de Munck en Arda Kaya hoe het ruim een halve eeuw na de seksuele revolutie gesteld is met de seksualiteit én schaamte van Nederlandse jongeren. Worden jongeren preutser? Wat is de invloed van social media en andere culturen op het vrijelijk tonen van onze seksualiteit? Of verplaatst onze seksuele vrijheid, van de straat naar online? 
 
Linda spreekt zich al jaren openlijk uit over seksualiteit, Arda staat daar net wat anders in. Hoewel hij zichzelf niet preuts vindt, merkt hij ook wel dat ‘zich letterlijk blootgeven’ een drempel opwerpt. De verschillende opvattingen van Linda en Arda zorgen voor pikante gespreksstof; ook gaan ze los van elkaar in gesprek met verschillende (ervarings)deskundigen.