Wat houdt je bezig? In gesprek met Elvira

7 oktober 2023, van 15:00 tot 17:30 | Bibliotheek Neude - Grote hal (nis 1)

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Van tijd tot tijd hebben we allemaal wel eens de behoefte om simpelweg met iemand in gesprek te gaan over wat ons bezighoudt. Een gebeurtenis, het verleden, twijfels of een brandende levensvraag. Even praten en iets kunnen delen met de ander kan enorm helend of verrijkend zijn. En in gesprek gaan kan natuurlijk overal, zeker ook in een bibliotheek.

Voel je daarom vrij en kom gerust even bij Elvira zitten! Deel je verhaal of stel je vraag, onder het genot van een kopje koffie of thee. Iedereen is van harte welkom.
Elvira Conti is life coach maar is vooral ‘gewoon’ mens. Van nature nieuwsgierig en onderzoekend naar de zin van het leven en naar mensen. Welk pad zij kiezen, wat ze meemaken en wat hen boeit. Waarover ze struikelen én waarover ze juichen.

Zoek je een punt van stilte te midden van al het lawaai, ga dan even bij Elvira langs. Vind er wat rust in je hoofd of ga lekker de diepte in.

Elvira kun je vinden bij de nis, recht tegenover de ingang in de Grote hal van Bibliotheek Neude.


Dit is een Door en voor Utrechters - programma. De bibliotheek is een plek voor iedereen. Kom langs en laat je verrassen door een activiteit of evenement georganiseerd door en voor Utrechters. Wil jij ook iets delen in de bieb? Mail dan naar doorenvoorutrechters@bibliotheekutrecht.nl en we bespreken samen je ideeën en de mogelijkheden.