Jane Dutton Bookcircle

17 september 2020, van 20:00 tot 21:30 | Online

Kosten: gratis

Al acht jaar faciliteert de bibliotheek Vleuterweide een Engelse leesclub: de Jane Dutton Bookcircle, genaamd naar de oprichtster. Vijf keer per jaar komen de leden bij elkaar om een Engels boek te bespreken. Dit keer is de bijeenkomst online. Je bent van harte welkom. Dit keer staan ‘The immmortalist’van Benjamin Chloe en ‘The Sense of an ending’ van Julian Barnes.

De leesclub is ooit gestart door bibliothecaresse Jane Dutton en staat nu onder leiding van Annelies Westerink. Iedere bijeenkomst bespreken we een ander boek. Deze keer is 'The Immortalists' van Benjamin Chloe aan de beurt. Een boek over 2 zussen en 2 broers die als kind hun sterfdatum te horen krijgen van een helderziende. De voorspelling heeft grote gevolgen voor de keuzes die ze in hun leven maken.

Aanmelden

Deelname aan de Bookcircle is gratis. Meld je aan door een e-mail te sturen naar Annelies Westerink via westerink@XS4all.nl of bel: 0642142000

Deze keer leest de Jane Dutton Bookcircle: