De Leuke Boekenclub

11 augustus 2020, van 20:00 tot 21:30 | Bibliotheek Neude - Collegezaal

Kosten: € 5 lid / € 10 niet-lid, incl. drankje

Tim van den Hoed, boekverkoper van de Utrechtse Boekenbar en schrijver Alma Mathijsen lezen en bespreken recent verschenen boeken. Deze avond bespreken zij ‘Drakendochter’ van Clarice Gargard.

(Luister)boeken voor deze leesclub kun je via onze website lenen / reserveren. Tijdens de avond kun je het boek dat de volgende keer besproken wordt kopen en/of lenen. Let op: er zijn maar een paar boeken te leen, dus we raden je aan het op tijd te reserveren.

Foto: Angeliek de Jonge

Word lid van onze Facebookgroep!

Word lid van onze Facebookgroep en deel je leestips. We kondigen hier ook de nieuwe bijeenkomsten aan, en je kunt bij ons aangeven of je het boek voor de komende editie wil lenen (als lid van de bieb) of kopen (van De Utrechtse Boekenbar).

Coronarichtlijnen

In verband met het coronavirus gelden er speciale richtlijnen als je naar de bibliotheek komt om materialen te lenen of een activiteit te bezoeken. Lees hier alles over de richtlijnen.