De Leuke Boekenclub Tim van den Hoed & Alma Mathijsen

23 juni 2020, van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Neude - Collegezaal

Kosten: € 5 lid / € 10 niet-lid

Lees en bespreek recente boeken met schrijver Alma Mathijsen, boekenverkoper en -tipper Tim van den Hoed van de Utrechtse Boekenbar, en programmamaker Teddy Tops.

Over het boek

Deze keer bespreken we Liefde als dat het is van Marijke Schermer. Sev en David ontmoeten elkaar in bed. Geen relatie, spreken ze af. Zij was er nooit erg goed in en hij is na een gelukkig huwelijk van twintig jaar verlaten en heeft geen idee meer wie hij is. Een speurtocht naar wat het is en hoe het moet: samenzijn, een individu zijn in het collectief van het gezin, leven buiten het gebeitelde verband.

Foto: Angeliek de Jonge

Word lid van onze Facebookgroep!

Word lid van onze Facebookgroep en deel je leestips. We kondigen hier ook de nieuwe bijeenkomsten aan, en je kunt bij ons aangeven of je het boek voor de komende editie wil lenen (als lid van de bieb) of kopen (van De Utrechtse Boekenbar).

Coronarichtlijnen

In verband met het coronavirus gelden er speciale richtlijnen als je naar de bibliotheek komt om materialen te lenen of een activiteit te bezoeken. Lees hier alles over de richtlijnen.

Alle boeken van Marijke Schermer

• Liefde, als dat het is

Marijke Schermer

Een vrouw van 45 jaar kiest na 25 jaar huwelijk voor een eigen leven en laat een man en twee tienerdochters achter.

Gedrukt boek

Bekijk details van Liefde, als dat het is

• Noodweer

Marijke Schermer

Een vrouw in een gezin met jonge kinderen draagt een groot geheim met zich mee.

Bekijk details van Noodweer

• Mensen in de zon

Marijke Schermer

Vijf vrienden kijken tijdens een reünie terug op hun ambities van weleer.

Gedrukt boek

Bekijk details van Mensen in de zon