Op de Bank: Special (afgelast)

15 december 2021, van 20:00 tot 21:30 | Bibliotheek Neude | Theater

Kosten: Gratis, wel reserveren

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Tijd voor wat leuks! In ‘Op de Bank’ komen bekende en minder bekende gasten langs in de Bibliotheek Neude. Het gaat altijd om mensen die op spraakmakende wijze excelleren in hun werkveld. Opnieuw is de presentatie in handen van twee gloednieuwe presentatoren. Paul Haak en Lucas Uijttenboogaard, beiden programmamaker bij Podium en student bij Hogeschool Utrecht, voelen drie gasten uit de festivalwereld grondig aan de tand over hun drijfveren en expertise.

Lucas en Paul starten een festival

Of je nou van klassiek houdt of van keiharde hiphop, van een dagje cultuur snuiven of het hele weekend doorhalen: voor bijna alles is er wel een festival in Nederland te vinden. Maar wat als je zelf een nieuw smaakje aan het festivallandschap toe wil voegen? Hoe vind je de juiste locatie? En wie moet je bellen voor het boeken van de artiesten? Waar begin je?

Podium, cultureel studentencentrum van Hogeschool Utrecht, produceert de podcastreeks ‘Lucas en Paul starten een festival’. In deze podcast zetten Lucas Uijttenboogaard en Paul Haak alle do’s & don’ts voor het organiseren van een festival voor je op een rijtje.