Pensioen3daagse: Hoe werkt dat eigenlijk, het pensioen?

3 november 2021, van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Neude - Theater

Kosten: Gratis, wel reserveren

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

(Ervarings)deskundigen en adviseurs vertellen alles over pensioenen. Wat komt er allemaal bij kijken en wat zijn de opties? Het panel spreekt samen over AOW en pensioenen en gaat met het publiek in gesprek. Schuif aan, pak een kopje koffie, luister, laat je inspireren en stel al je vragen.

Op dinsdag 2, woensdag 3 en donderdag 4 november wordt voor de 11e keer de Pensioen3daagse gehouden. Met pensioen gaan, wat komt daar eigenlijk allemaal bij kijken? Als het pensioen in zicht komt, krijg je misschien wel allerlei vragen. Wat moet je regelen, hoe sta je er straks financieel voor? En wat ga je eigenlijk doen na je pensioen?

Onze (ervarings)deskundigen en experts vertellen deze avond alles waar je rekening mee moet houden wanneer je met pensioen gaat. Wat komt erbij kijken en wat zijn je opties? Pensioendeskundige Marnix van der Waals van U-Centraal beantwoord deze vragen in zijn presentatie. Daarna is het tijd voor een panelgesprek o.v.l presentator Merel Jansen. Hier schuiven naast Marnix van der Waals ook Evie Pasman (De Geldzaak), Rienk Wielenga (ervaringsdeskundige en oprichter van Academie Het Nut Voorbij), en de Vrijwilligerscentrale Utrecht aan. Het panel spreekt samen over AOW en pensioenen, maar ook over de mooie dingen die je na je pensioen op kunt pakken. Denk bijvoorbeeld aan vrijwilligerswerk of een eigen project wat al jaren op de plank ligt.  

Schuif aan, pak een kopje koffie, luister, laat je inspireren en stel al je vragen. 

Kijk op Wijzeringeldzaken.nl voor meer informatie en veelgestelde vragen.

Coronarichtlijnen

In verband met het coronavirus gelden er speciale richtlijnen als je naar de bibliotheek komt om materialen te lenen of een activiteit te bezoeken. Lees hier alles over de richtlijnen.


In samenwerking met: