Roos’ Boekenclub

1 juli 2020, van 19:30 tot 21:00 | Bibliotheek Neude - Collegezaal

Kosten: € 5 lid / € 10 niet-lid, incl. drankje

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

In deze tweemaandelijkse leesclub gaat schrijver en journalist Roos Schlikker steeds samen met een gast en de lezers in gesprek over een onlangs verschenen boek. Deze keer over ‘Een Stralende Toekomst’ van Rebecca Makkai.

Word lid van onze Facebookgroep

Word ook lid van onze Facebookgroep en deel je leestips. We kondigen hier ook de nieuwe bijeenkomsten aan, en je kunt bij ons aangeven of je het boek voor de komende editie wil lenen (als lid van de bieb) of kopen (van De Utrechtse Boekenbar).


Boeken van Rebecca Makkai

 • Een stralende toekomst

  Rebecca Makkai

  In Chicago maakt in de jaren tachtig de aidsepidemie veel slachtoffers onder een vriendengroep; in 2015 gaat de zus van een van hen in Parijs op zoek naar haar dochter die in een sekte zit.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Een stralende toekomst

 • The great believers

  Rebecca Makkai

  Twee verhaallijnen wisselen elkaar af: In Chicago maakt in de jaren tachtig de aidsepidemie vele slachtoffers onder een vriendengroep; in 2015 gaat de zus van een van hen in Parijs op zoek naar haar dochter die in een sekte zit.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van The great believers

 • De lener

  Rebecca Makkai

  De conservatief-religieuze ouders van een 10-jarige boekenwurm vrezen om belachelijke redenen dat hun zoon homoseksueel is en willen hem onderwerpen aan een bijbels programma dat hem daarvan moet 'genezen'. Een bibliothecaresse ontfermt zich over hem.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De lener