Samenleesgroep / Shared reading group

21 november 2023, van 14:00 tot 15:00 | Bibliotheek Neude - Directiekamer

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

De samenleesgroep is een activiteit in Bibliotheek Neude om nieuwe mensen ontmoeten en literatuur te ontdekken! Samenlezen brengt mensen bij elkaar om in een kleine groep hardop een kortverhaal of een sprankelend gedicht te lezen en daarover in gesprek te gaan.

Voorbereiding en voorkennis is niet nodig. Het is laagdrempelig en draait om samen genieten van een voorgelezen verhaal. Om mee te doen aan deze activiteit hoef je geen lezer te zijn of kennis te hebben van literatuur.

De groep is een initiatief van drie studenten van University College Utrecht met interesse in samenlezen en in literatuur. De voertaal van deze groep is Engels maar er zijn Nederlandstaligen aanwezig die waar nodig kunnen helpen met vertalen.

Ook op: dinsdag 14, 21, en 28 november.

//

Are you looking for a new activity in the library where you can meet people? Join the shared reading group! Shared Reading brings people
together in small groups to read aloud a short story or poem.

Shared reading does not require any previous reading experience, nor does it require preparation. It is a space for people of all ages, genders and backgrounds to simply enjoy literature together and talk about what it sparks.

\This activity is organized by 3 students from University College Utrecht interested in shared reading and in literature, with the goal to read and talk together.

The shared reading group will also take place on Tuesday 14, 21 and 28 November.


Dit is een Door en voor Utrechters - programma. De bibliotheek is een plek voor iedereen. Kom langs en laat je verrassen door een activiteit of evenement georganiseerd door en voor Utrechters. Wil jij ook iets delen in de bieb? Mail dan naar doorenvoorutrechters@bibliotheekutrecht.nl en we bespreken samen je idee├źn en de mogelijkheden.