Schrijfcafé: Terugblikken en vooruitkijken

11 december 2021, van 10:30 tot 12:30 | Bibliotheek Neude | Postzaal 2 en 3

Kosten: € 15 lid / niet-lid, incl. drankje

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Hoe kijk je terug op 2021? En wat brengt 2022? In het laatste Schrijfcafé van het jaar zet je je jaaroverzicht op papier met flashbacks en blik je vooruit op het nieuwe jaar met flash forwards.

Het Schrijfcafé is een ideale plek om nieuwe schrijfinspiratie op te doen en verschillende stijlen uit te proberen. Iedere maand werkt het Schrijfcafé met een thema waarbij creatieve schrijfopdrachten ervoor zorgen dat je altijd met een tekst naar huis gaat. Zo kan het zomaar zijn dat je een kort verhaal bedenkt op basis van een ansichtkaart, een gedicht naar aanleiding van een muziekstuk of een column aan de hand van een herinnering. Iedereen is welkom, schrijfervaring is niet noodzakelijk. Kom kennismaken en doe mee! Neem een fijne pen en een schrift mee, dan zorgen de dames van Tools voor taal voor thee en lekkers. Meer informatie over Tools voor taal vind je op hun website.

Coronarichtlijnen

In verband met het coronavirus gelden er speciale richtlijnen als je naar de bibliotheek komt om materialen te lenen of een activiteit te bezoeken. Lees hier alles over de richtlijnen.


Foto: © Anna van Kooij